Gezondheid voor mens, dier en plant
  Ervaar de vitaliteit van oerwater
  De smaak van krachtig water

Terug gebeld worden?

Wat kunt u uzelf en uw gezinsleden beter schenken dan heerlijk en gezond water? Water is een eerste levensbehoefte, al staan we daar vaak niet bij stil. We bestaan voor ongeveer 70% uit water, dat essentiële functies in ons lichaam voor z’n rekening neemt.

 

Het water verbetert het immuunsysteem, zorgt voor een betere doorbloeding en voedingsstoffen worden beter opgenomen. Water is nodig voor de spijsvertering, voor de afvoer van giftige stoffen, maar ook om het vocht in ons lijf op peil te houden en de temperatuur in ons lichaam te regelen. Bovendien houdt water onze huid fris en zacht. Om uw vochtbalans op peil te houden is het noodzakelijk om dagelijks één à anderhalve liter water te drinken.

 

De kwaliteit van water uit de kraan kan een stuk beter. Het kan zijn dat het water dat u drinkt tientallen malen gezuiverd is. De schadelijke stoffen zijn er uit, maar hebben wel hun sporen nagelaten. Wat wij 'schoon' water noemen, mist de vitale kracht die bijvoorbeeld wel in bronwater zit. De Leliveld vitaliser zorgt dat het water weer de goede structuur krijgt. Gevitaliseerd water helpt het lichaam gezond, fit en vitaal te houden. De vele voorbeelden van beëindigde eczeem-kwalen spreken voor zich. Een Leliveld vitaliser gaat net zo lang mee als uw waterleiding en behoeft geen onderhoud zoals dure filtratiesystemen. Bronwater uit flesjes heeft minder kracht, vitaliseert niet uw hele huis en is natuurlijk veel duurder.


Een Leliveld vitaliser is één van de beste investeringen die u zich kunt wensen. Als extra zekerheid krijgt u op iedere leidingvitaliser een vol jaar retourrecht. Ook is het mogelijk om op kleine schaal kennis te maken met vitaal water door een kraan- of douchevitaliser te bestellen. Die kunt u tegen de volle aanschafprijs inruilen tegen een grote leidingvitaliser.