Gezondheid voor mens, dier en plant
  Ervaar de vitaliteit van oerwater
  De smaak van krachtig water

Terug gebeld worden?

Eigenlijk moeten we spreken van re-vitaliseren van water. Water uit de bergen heeft een prachtige structuur.  Die structuur brengen we weer terug in ons drinkwater. Het komt in de kern hierop neer:

 

1. Water bestaat uit watermoleculen (H2O). Die moleculen zijn onderling verbonden door waterstofbruggen. De vorm waarin ze onderling verbonden zijn, noemen we de structuur van water.

2. Die structuur van water is in de natuur optimaal als het in de bergbeek stroomt. Dat water is simpel gezegd eerst vanaf land of zee verdampt, toen als sneeuw in de bergen neergekomen en daar, na vele jaren ijs te zijn geweest, weer gesmolten en via de beek onderweg naar 't laagste punt. Het water dat wij uit de kraan drinken is onder hoge druk opgepompt, doorgepompt, door rechte leidingen en haakse bochten, langs tal van (elektro)magnetische velden, gefilterd en belicht, kortom, het heeft allerlei niet-natuurlijke invloeden ondergaan. Daardoor gaat die natuurlijke structuur stuk.

3. De structuur van water reageert op naburige invloeden. De watervitaliser bevat precies die frequentie, waarop het water zodanig reageert dat die weer in z'n natuurlijke structuur terugkomt.


Foto's voor en na water vitaliseren:

niet vitaal waterfoto gevitaliseerd water

Als we de mineralenverdeling van gewoon kraanwater bekijken zien we bijvoorbeeld een beeld als links. Als we dit water vitaliseren zien we bijvoorbeeld een beeld als rechts. Water vitaliseren verandert dus de structuur waarin de triljarden moleculen met elkaar verbonden zijn. Dat maakt water vitaliseren tot een prachtig fenomeen.

Oorsprong al uit de vorige eeuw
Water vitaliseren is geen heel nieuw fenomeen. In Oostenrijk en Duitsland is het al langer dan in Nederland bekend. Oorzaak daarvan waren onder meer de onderzoeken van de Oostenrijkse bosbouwtechnicus Viktor Schauberger (1885-1958). Hij had grote invloed op de Oostenrijkse en Duitse regeringen met zijn uitvindingen waarbij hij uitging van processen die hij in de natuur waarnam.

De Leliveld vitalisers barsten niet
Als u de kraan in één keer dichtzet, komt er hoge druk op de waterleiding. Sommige waterapparaten barsten dan. Leliveld watervitalisers zijn van hoogwaardig roestvaststaal en kunnen niet barsten. Wij gebruiken geen kunststof of andere materialen die door water aangetast kunnen worden.
 
Diverse prijsklasses
De Leliveld vitalisers zijn er in diverse prijsklasses en modellen. Dat is wel zo prettig voor de verschillende situaties waarin mensen wonen zodat vitaal water voor iedereen bereikbaar is.
 
Geen filters nodig
De Leliveld vitalisers maken vitaal water van uw kraanwater. Daardoor is het in onze visie niet meer nodig om uw water te filteren. Het Nederlandse en Vlaamse kraanwater is chemisch zó goed dat het kleine beetje vervuiling dat er toch nog in zit door uw lichaam normaal gesproken wel afgevoerd kan worden, zeker als u vitaal water drinkt. In onze visie is de grootste "vervuiling" van drinkwater juist niet de reststoffen die er nog inzitten, maar de structuren in het water die zijn achtergebleven door eerdere vervuilingen en andere negatieve invloeden als straling. Dat is de grootste "vervuiling" en die haalt de Leliveld vitaliser eruit.
 
Kalk
Veel mensen zijn op zoek naar een oplossing voor kalkaanslag. De Leliveld vitalisers zijn geen ontkalkers, er wordt immers niets gefilterd. Tóch hebben de Leliveld vitalisers een positief effect op kalkaanslag. Kennelijk worden door het proces van water vitaliseren de kalkmoleculen zodanig beïnvloed dat ze duidelijk minder aanslaan op uw douchetegels en in uw machines voor de was, afwas, koffie en dergelijke.