Gezondheid voor mens, dier en plant
  Ervaar de vitaliteit van oerwater
  De smaak van krachtig water

Terug gebeld worden?

Bouw
In nieuwbouw wordt enorm veel water verwerkt. Het is duidelijk dat wanneer gemetseld wordt met vitaal water dit beter is voor het leefklimaat in het nieuwe huis of kantoor. Verder blijken ook in de bouw economische voordelen te behalen door de Leliveld vitaliser. Metingen toonden aan de de cementsterkte met meer dan tien procent toenam.

 

Afval
Op de compostafdeling van een afvalverwerkingsbedrijf wordt door een bijzonder effectief proces een hoogwaardige compost verkregen. Men verwerkt groente-, fruit- en tuinafval tot compost die op diverse plaatsen zijn nut weer bewijst. Resultaten hiervan zijn:
- dat de rijpingsgraad stabiel is
- dat de compost vrijwel niet meer stinkt
- dat de compostering nu in 3 weken gebeurt i.p.v. in 10 weken
- dat de compost van een aanzienlijk betere kwaliteit is.

Bovendien is de uitstoot van lucht- en geuremissies aanzienlijk gedaald.

 

Vrachtwagens
Een bijzonder effect van de Leliveld vitaliser is de brandstofbesparing in de auto. Met dezelfde rijstijl een besparing van 10% op dieselverbruik kan gerealiseerd worden nadat een vitaliser in het brandstofsysteem gemonteerd wordt.

 

Zwembaden/Jacuzzi’s
Verschillende mensen die hun zwembad of jacuzzi vulden met vitaal water vertellen dat ze minder chloor of zelfs helemaal geen chloor meer gebruiken, terwijl het water toch lang fris en schoon blijft. Natuurlijk voelt het water ook in bad zachter aan en geeft het heerlijke verfrissing en ontspanning aan het lichaam. Als het water niet vervuild is met chemicaliën kan het ook gewoon in de tuin geloosd worden.